Welkom bij Wesselingh Elektro en Agri Techniek B.V.

Wesselingh Elektro en Agri Techniek B.V. is een jong, dynamisch bedrijf opgericht door Jeroen Wesselingh. Door de jaren lange ervaring in elektrotechniek, melkinstallaties en tuinbouwmachines de ideale partner voor elektrotechnische en agrarische projecten.
Voor al uw activiteiten op het gebied van elektrotechnische installaties, machine besturing en of ontwikkeling van nieuwe machines, huis installaties, stalinrichtingen, installatie van melkmachines en -robots bent u bij ons aan het goede adres. Tevens repareren wij pasteuriseerketels en melkontromers van het merk Milky.

Door onze intensieve samenwerking in ZonnigDak.nl kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn bij uw grote of kleine zonne-energie project en plaatsen van laadpalen.

Open dag 13 april a.s. bij fam. De Jong te Vlist voor meer info:https://www.dlvadvies.nl/bouw/nieuws/open-dag-innovatief-project-bij-melkveebedrijf-de-jong-op-13-april-as/1995

https://www.dlvadvies.nl/nieuws/vaste-mest-uitgangspunt-bij-nieuwe-ligboxenstal-familie-de-jong/2011

Heeft u vragen?
U bent van harte uitgenodigd contact op te nemen via ons e-mail adres: info@wesselingh.org , via WhatsApp: 071-82 00 338  of telefonisch: 071-82 00 338